Janneke Siebelinck interviewt Hilde Vandermeeren en Bram Dehouck

Gepost op
Wanneer:
31 oktober 2016 @ 13:30 – 14:30
2016-10-31T13:30:00+01:00
2016-10-31T14:30:00+01:00
Waar:
Boekenbeurs - Rode Podium
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
België
Contact:
L&M Books
Janneke Siebelinck interviewt Hilde Vandermeeren en Bram Dehouck @ Boekenbeurs - Rode Podium | Antwerpen | Vlaanderen | België

Janneke Siebelink, hoofdredacteur boeken van Bol.com interviewt de Vlaamse thrillertalenten Hilde Vandermeeren en Bram Dehouck. Zij vertellen over hun nieuwste thriller en over wat het betekent om thrillerauteur in Vlaanderen te zijn.
‘Scorpio’ en ‘Witte Raaf’ zijn beiden zeer spannende psychologische thrillers die u op het puntje van uw stoel houden tot de allerlaatste bladzijde.


Over Witte Raaf:

Nick Farkas is een man om naar op te kijken. Iemand bij wie je in de buurt wilt zijn. Een en al charme, stijl, uitstraling. Zijn cv is een opsomming van successen. Nick Farkas is een witte raaf. Dat zegt hij niet zelf, zo wordt hij genoemd. Door hooggeplaatste mensen. Andere mensen, zij die wat langer met hem samenwerkten, vertellen een ander verhaal. Over manipulatie en intimidatie, over misbruik en regelrechte leugens. Over luchtkastelen en een opgeblazen zelfbeeld. Maar komt hoogmoed dan niet voor de val? Nee, Nick Farkas valt niet. Want hij blijft nooit lang op dezelfde plaats. Als de grond te heet wordt, spreidt hij zijn vleugels. Nu is hij weer geland. Een nieuwe baan, een nieuw begin. Misschien zal het deze keer anders gaan. Misschien komt Nick Farkas deze keer eindelijk zichzelf tegen.

Over Scorpio:

Na een gezinsweekend ontwaakt Gaelle in een psychiatrisch ziekenhuis in Berlijn. Ze is gewond en herinnert zich niet wat daaraan is voorafgegaan. De politie verdenkt haar van poging tot moord op haar zevenjarig zoontje. Ze weigert dat te geloven en gaat op zoek naar de waarheid. Daarbij overschrijdt ze steeds meer grenzen en wordt opgejaagd wild.
Michael is een huurmoordenaar in dienst van Scorpio. De organisatie ontziet niemand, wie tegen haar regels ingaat tekent zijn eigen doodvonnis. Een onomkeerbare beslissing verandert Michaels leven.
De een leeft door te doden, de ander doodt om te overleven. Wat als hun wegen elkaar kruisen?